Informatieformulieren

Wij gaan graag met u in gesprek! Om ons optimaal te kunnen voorbereiden op een adviesgesprek vragen wij u om een van de onderstaande informatieformulieren in te vullen. Bij inzending van een informatieformulier nemen wij spoedig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen. Hieronder heeft u de keuze uit het informatieformulier verduurzamen of nieuwbouw. Het is mogelijk om het formulier tussentijds op te slaan en op een later tijdstip te hervatten.

Alle informatie die wordt ingevuld wordt strikt vertrouwelijk behandeld!

Informatieformulier  verduurzamen 

Bent u van plan om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Dan bent u bij Innovado aan het juiste adres. Om ons zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden hebben wij meer informatie nodig over o.a. uw woning, wensen en gezinssamenstelling. Deze informatie kunt u eenvoudig invullen via ons onderstaande informatieformulier. Nadat wij de informatie ontvangen, nemen wij spoedig contact op om een adviesgesprek in te plannen.

Informatieformulier  Nieuwbouw 

 Innovado is de partij die u begeleidt binnen het hele traject van nieuwbouw! Hoe vroeger wij worden ingeschakeld, hoe beter! Zo kunnen wij vanaf het begin (ontwerp fase) rekening houden met de technische eisen, die beperkingen in een later scenario voorkomen.

Om ons zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden hebben wij meer informatie nodig over o.a. uw wensen en gezinssamenstelling. Deze informatie kunt u eenvoudig invullen via ons onderstaande informatieformulier. Nadat wij de informatie ontvangen, nemen wij spoedig contact op om een afspraak in te plannen.